L'hotel i l'entorn

Benvinguts a

L’hotel de la vostra vida

Si us agrada la natura, la pau i la bona cuina, l'hotel Siuranella és el vostre hotel. Veniu a desconnectar de les presses i a retrobar-vos amb la parella, els amics i les converses tranquil·les. Un hotel petit i cuidat fins a l'últim detall. Un hotel exclusiu i familiar.

Disposa de sis habitacions: tres que miren als carrers tranquils del poble i tres amb unes fantàstiques vistes a la Serra de Montsant. L'estada inclou un esmorzar amb productes de la terra. A més, també podeu reservar taula al nostre restaurant per a dinar i sopar, i degustar els deliciosos plats del xef Rafel Muria, guardonat amb una estrella Michelin.

Siurana


L’hotel es troba al bell mig del poble de Siurana, un espai de gran valor arquitectònic que data del segle XII, envoltat de natura i paisatges espectaculars, en una zona de llarga tradició vinícola. Ens trobem en un espai privilegiat, tan petit i recòndit, que només hi ha lloc per l’harmonia, la calma i les postes de sol. El neguit, les presses i les preocupacions no hi tenen cabuda.

Un poble encantador, de cases i carrers empedrats, d’aquells que ens traslladen a èpoques pretèrites. Dels que et conviden a deixar el mòbil, aixecar el cap i delectar-te amb tot el que t’ofereix. Per això, a Siuranella oferim diverses experiències per gaudir de Siurana i els seus voltants.

EXPERIÈNCIES SIURANELLA