Experiències

Siurana i la seva comarca tenen molt a oferir-vos

A continuació us oferim algunes activitats i experiències que ben segur us agradaran. Podeu triar la que més us agradi i fer la reserva a través del nostre formulari o bé a la recepció un cop arribeu a l'hotel Siuranella.

RESERVA

Siurana Llegendària

Siurana és un dels pobles amb més encant de la comarca del Priorat. Vine amb nosaltres per escoltar les llegendes de la zona, algunes de ben famoses i d’altres que potser no coneixes. Inclou tast de vins.

CONTACTA'NS

Pack calçotada Cap de Ruc 2024

Gaudeix d'una experiència enoturística visitant les vinyes del Celler Ronadelles amb un tast de vins i finalitzant amb una calçotada Cap de Ruc al Restaurant La Serra.

CONTACTA'NS

Visita Gran Selecció

Benvinguts al Celler Ronadelles! Visitarem les seves vinyes més emblemàtiques i descobrireu les seves sales de criança més secretes acabant amb un tast dels seus vins més selectes.

CONTACTA'NS

Visita vins d'autor

Gaudeix d'una experiència enoturística visitant el Celler de Ronadelles i acabant amb un tast de vins dels seus vins més singulars.

CONTACTA'NS

Visita vins d'autor + Dinar restaurant La Serra

Gaudeix d'una experiència enoturística visitant les vinyes del Celler Ronadelles amb un tast de vins dels seus vins més singulars, finalitzant la visita amb un dinar al Restaurant La Serra.

CONTACTA'NS

Espectacle Enogastronòmic

Aquest pack inclou la Visita Gran Selecció i dinar al Restaurant Quatre Molins (Menú Espectacle) guardonat amb una estrella Michelin per a 2 persones.

CONTACTA'NS