Habitacions

Les nostres habitacions, una combinació de l'estil de les cases antigues del Priorat i el màxim confort

Totes les habitacions són exteriors, amb finestres que donen al poble o a les muntanyes.

A més a més, us oferim un esmorzar amb la millor selecció de productes, inclòs en el preu de l’habitació. I si ho desitgeu, per dinar i sopar, també podeu reservar-nos taula per fer els àpats en el nostre restaurant, en el qual podreu gaudir dels plats creats pel Rafel Muria, el nostre xef guardonat amb Estrella Michelin.

Habitacions


Gaudiu del magnífic paratge d'aquesta comarca vinícola que es pot observar a través de les nostres finestres, així com del detall i la cura que hem posat a cadascuna de les 6 fantàstiques habitacions.

Habitacions de 16 m², llits de fusta mida 'Queen', i 3 coixins a escollir perquè pugueu triar el que més s'adequa al vostre descans.

Les habitacions amb vistes al Montsant consten d'un preu de 205 €/nit.
Les habitacions amb vistes al poble consten d'un preu de 195 €/nit.

Teniu l'opció de fer l'auto check-in online, ja que la recepció no està oberta les 24 hores. Si creieu que arribareu fora de l'horari de la recepció, poseu-vos en contacte amb nosaltres.

RESERVA ARA

MATALÀS PREMIUM I LLENÇOLS DE 300 FILS

BARNÚS

SABATILLES

TELEVISIÓ

AUTO CHECK-IN

LAVABO AMB DUTXA

DISPENSADORS RITUALS

TOVALLOLES

WIFI

Pàrquing

Donat que Siurana és un poble emblemàtic i d'accés restringit, disposa d'aparcament obligatori a l'entrada del poble amb un cost de 3 € al dia. No es pot reservar. Tots els hostes de l'hotel podran aparcar al pàrquing 1.

Tot i això, en el cas que necessiteu descarregar un equipatge voluminós podeu entrar a dins del poble, tenint en compte que és un poble de pedra amb carrers estrets i difícil de maniobrar. Després podreu aparcar al pàrquing 1.

Us recomanem que porteu calçat còmode.

Carrers d'una altra època